Autokorjaamo.

Škoda-huolto Tampereella

Autohuolto Tampere on Škoda-huoltoliike. Meiltä löytyvät erikoistyökalut, diagnostiikkalaitteet ja -ohjelmat myös uusimpien mallien huoltamiseen. Käytämme valmistajan varaosia, joiden avulla varmistamme auton toiminnan moitteettomasti jatkossa. Kun asioit merkkihuoltoliikkeessä, voit ajaa huolettomia kilometrejä. Varaa aika määräaikaishuoltoon tai korjaukseen puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Ota yhteyttä

Määräaikaishuolto pitää auton kunnossa

Kattaviin palveluihimme kuuluvat Škodan määräaikaishuollot ja erilaiset korjaukset. Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä auton ajomäärään ja ikään perustuva huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta keskeiset huoltokohteet.

 

Škodan malleissa on käytössä sähköinen huoltokirja, johon auton huoltohistoria tallentuu. Saamme käytetynkin Škodan huoltotiedot helposti selville ja pystymme palvelemaan sinua juuri tarvitsemallasi tavalla.

 

Määräaikaishuollon suorittaminen on myös takuun voimassaolon kannalta välttämätön. Tee huoltovaraus ja varmista autosi moitteeton toiminta myös jatkossa!

Tutustu Škoda-kausihuoltoon!

Määräaikaishuoltojen ohella Škoda suosittelee autoilleen kausihuoltoa. Kausihuolto on vuosittainen huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaiset huoltokohteet, tarkistetaan nestemääriä ja auton yleinen kunto. Kausihuollon avulla varmistat, että autosi toimii talvella ja kesällä toivotulla tavalla. Ethän jätä esimerkiksi ilmastoinnin toimivuutta varmistamatta ennen kesälomareissua! Tee huoltovaraus liikkeeseemme Tampereelle!

Sijaisauto huollon ajaksi

Kun tarvitset sijaisautoa meillä tehtävän huollon tai korjauksen ajaksi, etsimme sinulle sijaisauton. Jos autoon tulee vika tai joudut kolariin, sijaisauto saattaa kuulua vakuutukseesi. Kysy lisää sijaisautoista jo huoltoa varatessasi, niin ehdimme löytää sinulle sopivan auton.