Autokorjaamo.

Seat-huollot ammattitaidolla Tampereella

Autohuolto Tampere tekee Seat-huollot ja korjaukset ammattitaidolla ja korkealaatuisilla varaosilla. Meiltä löytyy erikoisosaamista VAG-konsernin autoihin ja kaikki tarvittavat erikoistyökalut ja diagnostiikkalaitteet konsernin autojen huoltoihin ja korjauksiin. Huollamme myös kaikkein uusimmat Seat-mallit ja kirjaamme huoltotiedot sähköiseen SEAT -palveluun. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Seat-autojen koulutetut osaajat palveluksessasi

Autojen tekniikka kehittyy valtavin harppauksin muun muassa tiukentuneiden päästö ja turvallisuusvaatimusten myötä. Seat panostaakin huoltoliikkeidensä henkilökunnan osaamiseen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Henkilökuntamme käy säännöllisesti merkkikohtaisissa koulutuksissa, joiden avulla pystymme tarjoamaan käyttöösi asiantuntemusta ja tietoa alan viimeisimmistä kehityskuluista.

 

Noudatamme aina valmistajan uusimpia autokohtaisia huolto- ja korjausohjeita. Ota yhteyttä ja kysy lisää Seat-huolloistamme!

Alkuperäisosat ja asennustyö kahden vuoden takuulla

Käytämme kaikissa huolloissa ja korjauksissa alkuperäisiä Seat-varaosia, joilla on aivan sama takuuaika kuin uusilla autoilla eli kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Lisäksi myönnämme yhtä pitkän takuun osan asennukseen käytetylle työlle.

 

Alkuperäisosat sopivat juuri sinun malliisi; Ne on räätälöity auton muuta olemusta varten. Käyttämällä mittatarkkoja alkuperäisosia varmistat auton luotettavan ja turvallisen toiminnan pitkälle eteenpäin.