Autokorjaamo.

Audi-huollot valmistajan ohjeilla ja ohjelmilla Tampereen seudulla

Autohuolto Tampere on osaava Audi-huoltojen ja -korjausten tekijä Tampereella. Meillä on Audin merkkikohtaiset erikoistyökalut, diagnostiikkalaitteet ja -ohjelmat, joiden avulla pystymme hoitamaan myös uusimmat Audi-mallit. Yhtä lailla huollamme ja korjaamme myös vanhemmat autot. Käytämme korjauksissa vain laadukkaita varaosia, joiden avulla autosi kestää ja säilyttää arvonsa.

Ota yhteyttä

Audi-merkkihuolto tuntee autosi

Audi-merkkihuollossa autostasi huolehtii Audin korjauksiin kouluttautunut henkilökunta, jolla on käytössään juuri sinun autosi huolto- ja korjaustöihin suunnitellut erikoistyökalut, laitteet ja ohjelmat. Merkkihuollon käytössä on aina uusimmat autokohtaiset huolto- ja korjausohjeet.


Huolto- ja korjaustöissä käytetään myös aina juuri Audiin sopivia, laadukkaita osia, joiden avulla autosi kestää kunnossa pitkään.

 

Ota yhteyttä Autohuolto Tampereeseen puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla ja varaa aika huoltoon. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme.

Auton nouto ja vara-auto järjestyvät

Kun varaat Audi-huollon tai -korjauksen meiltä, saat helppoa ja sinun tarpeisiisi mukautuvaa palvelua. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi auton nouto ja palautus sekä tarvittaessa vara-auto toimenpiteiden ajaksi.

 

Voit toimittaa autosi meille huoltoon kätevän noutopalvelun avulla. Noudamme autosi esimerkiksi kotoasi tai työpaikaltasi ennen huoltoa ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen.

 

Jos autosi on korjaamolla esimerkiksi teknisen vian tai kolarin takia, saattaa vakuutusyhtiösi korvata sinulle vara-auton. Tarkistathan vakuutusturvasi omasta vakuutusyhtiöstäsi. Sijaisauton voit myös hankkia helposti meiltä muussakin tilanteessa, esimerkiksi määräaikaishuollon ajaksi.

 

Kerromme mielellämme lisää huollon ja korjausten oheispalveluista, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!